04
Apr. 2020
05
Apr. 2020

Catering

CATERING WIELKANOCNY

W okresie Wielkanocy wiele osób decyduje się na wybór cateringu. Jest to usługa polegająca na przygotowaniu oraz dostarczeniu gotowych dań oraz przystawek do klienta. Catering może być dostarczany okazjonalnie oraz jako codzienne zapewnienie posiłków do biur, szkół oraz miejsc pracy.

Kto może skorzystać z oferty?

Z propozycji cateringu Artis Loft może skorzystać zarówno klient indywidualny (święta, imprezy okolicznościowe, Chrzest Święty, Komunia Święta, przyjęcie weselne), jak i klient biznesowy (spotkania, szkolenia, konferencje, eventy, bankiety).

Jakie dania można zamawiać?

Korzystając z cateringu możemy wybrać dania z linii gorącej oraz zimnej. W naszej ofercie znajduje się: lunch pudełkowy, bufetowy, serwowany oraz kawowy. Wszystkie gotowe produkty są odpowiednio zapakowane abyśmy mogli je bezpiecznie dostarczyć do Twojego domu lub biura.

W jakich miejscowościach działa catering wielkanocny?

Radziejowice, Mszczonów, Żyrardów, Sochaczew, Grójec, Tarczyn, Rawa Mazowiecka, Grodzisk Mazowiecki, Pruszków i Nadarzyn – to miejscowości, do których możemy dostarczyć Catering Wielkanocny.

Gdzie uzyskam więcej informacji?

Aby uzyskać szczegółowe informacje, zapraszamy do kontaktu: tel. 501494564, email: restauracja@artis-loft.pl Życzymy smacznego!


Możemy przygotować dla Państwa każdy wariant cateringu, od lunchu w formie pudełkowej do wykwintnego bankietu, zarówno na terenie Państwa firmy, jak i w plenerze. Minimum logistyczne z naszej strony nie istnieje, każdą usługa jest kalkulowana w oparciu o odległość jak i ilość zamówienia. Mamy dla Państwa kilka propozycji, tego co możemy przygotować choćby jutro…

Catering - nasza oferta

  • serwisy kawowe - zorganizujemy bufet ze świeżo mieloną kawą serwowaną z ekspresu, herbatą, ciasteczkami oraz ciastami
  • bufety przekąskowe - zestawy zimnych przystawek zarówno w formie tradycyjnych półmisków jak i finger-foods oraz sałatek
  • lunch pudełkowy - każdego dnia nasz Szef Kuchni może przygotować wyśmienitą sałatkę, zupę, danie główne lub deser wprost na Państwa biurko
  • lunch serwowany - wszelkie dania z naszej oferty podane przez naszych kelnerów, na eleganckiej zastawie porcelanowej. Możemy przekształcić wyznaczone pomieszczenie w Państwa firmie w restaurację w pełnym nakryciu
  • lunch bufetowy - wszelkiego rodzaju dania zimne, zupy, dania główne, desery jak i napoje przygotowane w formie bufetowej w wyznaczonym wcześniej miejscu. Możemy zaproponować bufety w formie tematycznej z podziałem np. na kuchnie świata: bufet włoski, grecki, polski itp.

Duże bankiety oraz pikniki w siedzibie Państwa Firmy, lub na terenie Hotelu Artis Loft, na każdą okazję, również z dodatkową oprawą artystyczną

Poniżej przygotowaliśmy dla Państwa menu bankietowe poglądowo. Nasz zespół służy swoją pomocą w kwestii organizacyjnej oraz doborze menu do charakteru spotkania/imprezy.

Zapraszamy do współpracy już dziś! tel. 501494564

Propozycja menu

Przystawki zimne w formie półmisków
  • Kompozycja wędlin i pasztetów pieczonych z dodatkiem pikli oraz sosów
  • Tradycyjny schab po warszawsku z musem chrzanowym
  • Ryba pieczona pod duszonymi warzywami z dodatkiem pomidorów
  • Jajka faszerowane pieczarkami, szynką lub tuńczykiem
  • Tradycyjne zimne nóżki w galarecie
  • Tymbaliki drobiowe
  • Indyk w maladze z owocami
  • Półmisek serów europejskich z konfiturą owocową
  • Schab pieczony ze śliwką wędzoną pod galaretą
  • Tatar wołowy z grzybkami, cebulką i ogórkiem konserwowym
  • Śledź marynowany na kilka sposobów do wyboru (salsa pomidorowa, olej/cebulka, śmietana)
  • Pstrąg w galarecie z kaparami
  • Roladki z cukinii i bakłażana z kremowym nadzieniem
  • Carpaccio z pieczonego schabu z sosem vitello tonnato
  • Smalec z białej fasoli z majerankiem i cebulą (alternatywa na stół wiejski)
Sałatki
  • Marynowane warzywa, grillowane z dodatkiem sera feta i oliwy z oliwek
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Mix sałat z serem feta i oliwkami pod sosem vinegret
  • Carpaccio z buraka z kozim serem
  • Pomidory z mozzarellą pod pesto bazyliowym „Caprese”
  • Sałatka z kurczakiem grillowanym a’la cesar
  • Sałatka z krewetkami z dodatkiem pomidorków koktajlowych
  • Świeży szpinak z dodatkiem bekonu i parmezanu pod sosem miodowo-musztardowym
  • Rucola z suszonymi pomidorami, serem gorgonzola i gruszką marynowaną w porto
  • Sałatka hawajska z szynką i ananasem
  • Sałatka z indykiem, winogronami, szparagami, serem lazur w sosie miodowo -musztardowym
  • Sałatka z gruszką, serem pleśniowym i orzechami w malinowym vinegrecie
  • Sałatka z kolorowym makaronem wędzonym boczkiem i cukinią
  • Sałatka meksykańska makaronowa z salami i ostrą papryką
Finger foods
Tartinki (do wyboru z pieczywa jasnego, ciemnego i razowego) z:
  • Serem żółtym, pleśniowym z dodatkiem pomidorków koktajlowych
  • Jajkiem przepiórczym z dodatkiem kawioru
  • Szynką włoską z dodatkiem gruszki
  • Salami z pomidorem suszonym i piklami
  • Szynką w towarzystwie majonezu z piklami
  • Wszelkiego rodzaju pastami: Tuńczykowa z kaparami, Jajeczna z kiełkami, Warzywna, Serowa
 
Mini Voule vount z dodatkiem past:
  • tuńczykowa z kaparami, jajeczna z kiełkami, z szynki, warzywna, serowa
Koreczki z:
  • żółtym serem i pomidorkami coctailowymi z dodatkiem świeżej bazylii
  • kabanosem i cebulką koktailową
  • szynką, serem wędzonym i winogronem
  • krewetką marynowaną z dodatkiem ananasa
Finger foods na ciepło:
  • Pieczone śliwki zawijane w boczku
  • Mini wrapy z kurczakiem i warzywami
  • Mini tortille z szynką i pastą warzywną
Zupy
  • Zupa cebulowa na winie z grzankami ziołowymi
  • Zupa borowikowa z łazankami
  • Flaki wołowe
  • Krem pomidorowy z groszkiem ptysiowym i bazylią
  • Barszcz czerwony z uszkami lub krokietem
  • Krem z soczewicy z chipsami z bekonu
  • Rosół z domowym makaronem
  • Zupa kurkowa z grzankami serowymi
  • Żur staropolski z jajkiem i kiełbasą
  • Krem brokułowy z migdałami
  • Krem z białych warzyw
  • Krem z pieczonych buraków
  • Kwaśnica na wędzonce
  • Minestrone
  • Chłodnik klasyczny
Dania główne:
  • Grillowany filet z kurczaka nadziewany suszonymi pomidorami i mozarellą
  • Roladka z indyka ze szpinakiem pod sosem kaparowym
  • Udo kaczki Confit
  • Kaczka pieczona po Polsku w jabłkach z dodatkiem żurawiny
  • Polędwiczki wieprzowe zawijane w boczku pod sosem z duszonych grzybów leśnych
  • Medaliony z polędwiczki wieprzowej z sosem demi glace
  • Polędwiczka wieprzowa pieczona w ziołach w sosie z czerwonego wina
  • Roladki wieprzowe nadziewane grzybami leśnymi pod sosem myśliwskim
  • Tradycyjny kotlet schabowy panierowany
  • Filet z łososia marynowany w ziołach pod sosem cytrynowym
  • Filet z dorsza pieczona pod sosem kaparowym
  • Sola smażona w cieście piwnym
Dodatki do dań głównych
  • Młode ziemniaki z koperkiem
  • Ziemniaki puree
  • Ryż biały
  • Ryż dziki
  • Kluski śląskie
  • Kopytka
  • Gnocchi
  • Kasza jęczmienna
  • Kasza bulgur
  • Warzywa gotowane na parze (kalafior, brokuł, marchewka)
  • Fasolka szparagowa
  • Kapusta zasmażana
  • Buraczki w miodzie i musztardzie dijon
  • Sałaty z dresingami
  • Świeże warzywa
Desery zarówno serwowane jak i bufetowe (z wyjątkiem lodów i sorbetu)
  • Sorbet cytrynowy podany z nutką cydru jabłkowego
  • Puchar lodowy z owocami, bitą śmietaną i sosem czekoladowym
  • Beza z owocami i bitą śmietaną
  • Panna cotta z sosem pomarańczowym lub malinowym
  • Mus z gorzkiej czekolady z duszonymi wiśniami w czerwonym winie
  • Mus z białej czekolady z malinami
  • Tarty owocowe
  • Tiramisu w pucharku
  • Sernik z sosem wiśniowym z rozmarynem
  • Torcik czarna porzeczka
  • Amaretto z migdałami
  • Mini babeczki z owocami
  • Owoce filetowane
oraz wiele innych dostępnych tylko sezonowo
 
Zapraszamy do współpracy już dziś!
 

 

newsletter
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close