20.10.2019

Jesienno-zimowe menu konferencyjne

Ważnym elementem udanej konferencji jest odpowiednia oprawa. Nowoczesne wnętrze hotelu, przestronne sale konferencyjne oraz wyśmienite menu to gwarancja udanego spotkania.

Jesienno-zimowe menu konferencyjne

Dlatego wzbogaciliśmy ofertę konferencyjną o nowe menu lunchowe oraz kolacyjne dopasowane do aktualnej jesienno-zimowej pory roku. Zależy nam, aby każdy uczestnik spotkania znalazł coś dla siebie. Nie zabraknie naszej popularnej zupy dyniowej, która rozgrzeje oraz wspomoże organizm podczas jesiennych dni. Wśród nowości znajdziemy min. konfiturowane udko z kaczki z prażonym jabłkiem czy soczyste medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie z pieczonego czosnku, które na stałe zagościły w naszym menu konferencyjnym.

Poniżej kilka propozycji lunchów oraz kolacji  z jesienno-zimowego menu. To tylko namiastka tego, co można skosztować podczas spotkania biznesowego.

Lunch 3-daniowy / 65 zł / osoba

  • Zupy: zupa ogórkowa
  • Danie główne:  medaliony z indyka w mleku kokosowym z palonym parmezanem, opiekane ziemniaki ze skórką, warzywa ratatouille
  • Deser: ciasto marchewkowe
  • Napoje: woda mineralna.

Kolacja 3-daniowa / 75 zł / osoba

  • Przystawka: roladki z szynki z musem chrznowym
  • Danie główne: konfitowane udko z kaczki z prażonym jabłkiem, zapiekanka ziemniaczana, buraczki na ciepło
  • Deser: sernik
  • Napoje: woda mineralna.

Lunch bufetowy /75 zł/osoba

  • Zupa: krem z dyni
  • Danie główne mięsne: wołowina w sosie z czarnego pieprzu
  • Danie główne rybne: rolada rybna z kurkami, kaparami i suszonymi pomidorami
  • Danie główne makaronowe: pasta z sosem bolońskim
  • Dodatki skrobiowe: puree ziemniaczane, kasza gryczana
  • Dodatki warzywne: surówka z czerwonej kapusty, warzywa pieczone z ziołami
  • Desery: rolada z biszkoptu z kremem kajmakowym
  • Napoje: woda mineralna.

Kolacja bufetowa /85 zł/osoba

  • Zupa: zupa tom-yum z kurczakiem
  • Danie główne mięsne: konfitowana wieprzowina na kiszonej kapuście
  • Danie główne rybne: dorsz w sosie musztardowym
  • Danie główne mięsne: drobiowe curry z warzywami
  • Dodatki skrobiowe: ryż kolorowy, ziemniaki opiekane
  • Dodatki warzywne: warzywa gotowane na parze, surówka z marchewki i selera z rodzynkami
  • Deser: ciasto czekoladowe
  • Napoje: woda mineralna.

Propozycja menu skierowana jest przede wszystkim do firm, które organizują całodniowe lub wielodniowe szkolenia, konferencje, warsztaty, bankiety firmowe i chcą zaproponować swoim Gościom wyjątkowy poczęstunek.  Więcej informacji udzieli Państwu nasz dział sprzedaży.

Zapraszamy do kontaktu!

 

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij